Ellen Amalie Vold blir ny NVCA- sjef

Styret i Norsk Venturekapitalforening (NVCA) har ansatt Ellen Amalie Vold som ny administrerende direktør i foreningen.

– Vi er veldig glade for at Ellen har takket ja til stillingen, og gleder oss til å ønske henne velkommen i foreningen. Det var mange gode kandidater, men Ellen overbeviste oss med sitt engasjement for bransjen og solide erfaring fra kommunikasjonsarbeid både mot bransje, samfunn og politikere, sier styreleder Bente Loe i Alliance Venture.

Ellen begynte i VC/PE-bransjen i 2018 som pressesjef i Argentum Asset Management, og har de siste ni månedene også vært fungerende kommunikasjonsdirektør. Hun har også erfaring fra Burson-Marsteller og PR-operatørene.

– Dette er en spennende bransje og den spiller en viktig rolle i norsk økonomi. Både venturekapitalfond og oppkjøpsfond er en del av løsningen for å støtte innovasjon og endringsprosesser i norsk næringsliv fremover. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet med å vise hvordan det foregår og hvordan bransjen bidrar til vekst og verdiskapning, sier Ellen.

Ellen Amalie tiltrer 1. mai, og vil ha kontor hos Abelia på Næringslivets Hus. Nåværende adm. dir. Rikke Eckhoff Høvding fortsetter i stillingen til og med 30. april.

Foto: Sigmund Sagberg Andersen