12
okt

NVCA Q, Oslo - Første ledd i å bli "board ready"

12. oktober inviterer vi til NVCA Q – en nettverkssamling for kvinner i VC/PE – denne gangen om det høyaktuelle temaet: Hvordan bli «board ready»?

Tid: Torsdag 12. oktober kl. 17.00-19.00
Sted: Hos Optra Risk, Haakon VIIs gate 10 (Inngang fra Munkedamsveien, 4. etg.)

Regjeringen foreslår at mellomstore og store selskaper, med mer enn 30 ansatte og mer enn 50 millioner i drifts- og finansinntekter, skal ha minst 40 prosent kjønnsbalanse i styret. Kravet skal økes gradvis og innen 2028 vil reglene gjelde 20 000 selskaper. Det innebærer at selskapene må rekruttere om lag 13 000 nye styremedlemmer innen 2028, 8000 av disse allerede i 2024.

Allerede nå har NVCA og mange av våre samarbeidspartnere begynt å merke trykket fra selskaper på jakt etter damene som skal innta disse rollene og vi setter derfor temaet på agendaen på høstens NVCA Q.

MELD DEG PÅ HER.

Agenda:

  • Hvilket ansvar og hvilke rettslige krav innebærer et styreverv?
  • Hva er forskjellen på styreansvar i små og store selskaper?
  • Hvordan forsikrer du deg og styret ditt?
  • Q&A
  • Mat og mingling

Saloume Djoudat – Partner i Bull &Co. – jobber med forretningsjus, med særlig fokus på kontraktsrett. Saloume har vært partner i Bull siden 2013 og sitter i dag i styret i ATEA ASA og AF Gruppen ASA.

Kjersti Setså Jensen – Partner i Optra Risk – jobber med forsikringsmegling og rådgivning innen M&A forsikring og styreansvar og profesjonsansvarsforsikringer. Kjersti har også erfaring med styrearbeid og ulike styreverv.

Tale Krohn Drugli – Director i Optra Risk – jobber med forsikringsmegling og rådgivning innen M&A forsikring og styreansvar og profesjonsansvarsforsikringer.

NVCA Q er en nettverkssamling for kvinner som jobber i venture, private equity og family offices, der vi samles for å diskutere faglige problemstillinger, dele innsikt og erfaringer, og skape nye, gode relasjoner. På den måten ønsker vi å styrke bransjen og ikke minst tiltrekke oss og beholde flere kvinner.

Bli med og møt andre kvinner i bransjen, for en kveld med mat, mingling og interessante diskusjoner.

Velkommen!