12
Feb

PE for Breakfast: Cyber security - trusler og muligheter

Digital sikkerhet blir stadig viktigere. Heldigvis har angrep på kjente selskaper som Hydro og Maersk økt bevisstheten hos norske selskaper. Men hvordan ser dette ut for investorer? Hva må vi passe på - og hvilke investeringsmuligheter ligger her?

I samarbeid NTNU Technology Transfer AS, inviterer vi til frokostseminar om cyber- og informasjonssikkerhet. Du får presentert Cyberland-miljøet på Gjøvik, hvorfor og hvilke sikkerhetsspørsmål du bør vurdere før du investerer, og hvilke nye løsninger som finnes og er på vei i dette markedet.

  • Hva må man tenke på i en due diligence prosess?
  • Hvilke rutiner bør være på plass i porteføljeselskap og på eget kontor?
  • Hvem utvikler teknologien og løsningene som kan følge med i kappløpet om å holde våre digitale liv og verdier sikre?
  • Finnes det norske miljøer som kan møte det raskt voksende behovet for sikkerhet?

Chris CulinaHead of Cyber Investigations & Incident Response i KPMG, innleder og Hege Tokerud, innovation manager i NTNU Technology Transfer AS vil gi en presentasjon av hvordan dette jobbes med på Gjøvik i forskningsmiljøet og nye oppstartsselskaper inn datasikkerhet. Hva finnes av kompetanse og teknologi i Norge, og Norges hovedstad for cyber security, Gjøvik?

Etter innleggende kjører vi panelsamtale med innlederne. Bekreftede paneldeltagere inkluderer Nils Kristian Einstablad fra Selmer.

Tid og sted: ONSDAG 12. februar kl 08.30. Frokost og registrering fra kl. 08.15.

Sted: Selmer AS, Tjuvholmen Allé 1.

Vi serverer frokost, smoothie og ekstra god kaffe.

Påmelding her.

Merk: Denne uken er arrangement på ONSDAG!