27
okt

Stavanger: Bli kjent med VC/PE-fond!

Holder du til i Stavanger og er du nysgjerrig på alternative investeringsfond? Har du spørsmål om hva som skal til for å starte et fond, hvilke rammebetingelser man må ta hensyn til og hvordan man gjør fundraising? Da bør du delta på ettermiddagsseminar med NVCA og Thommessen 27. oktober kl. 16.00.

Holder du til i Stavanger og er du nysgjerrig på alternative investeringsfond? Har du spørsmål om hva som skal til for å starte et eller investere i et fond, hvilke rammebetingelser man må ta hensyn til og hvordan man gjør fundraising? Da bør du delta på ettermiddagsseminar med NVCA og Thommessen 27. oktober kl. 16.00.

På seminaret går vi gjennom de ulike formene for alternative investeringsfond (AIF) med fokus på muligheter og begrensinger for både forvaltere og investorer, samt strukturelle og skattemessige spørsmål. I tillegg vil vi dele praktisk erfaring ved innhenting av EuVECA-lisenser.

Bærekraft og SFDR-klassifisering står høyt på agendaen i kapitalforvaltningsmiljøet om dagen og vi vil diskutere erfaringer rundt klassifisering, investorforventninger og trender i EU. Det blir gode muligheter til å stille spørsmål og ikke minst til å møte andre i VC- og PE-miljøet.

Meld deg på her!

Agenda:

  • Velkommen, v. Ellen Amalie Vold, NVCA
  • Tore Rydne og Marius Holm Rynning, partnere i Thommessen, om de ulike formene for AIF, strukturelle og skattemessige spørsmål, bærekraft og SFDR-krav
  • Maren Stangeland, investeringsansvarlig i Nysnø, om muligheter og utfordringer i AIF-investeringer og hva investorene er opptatt av
  • Q&A til Thommessen og Nysnø, modereres av Ellen Vold
  • Tapas og mingling

Vel møtt!