Venturebransjen samlet i Trondheim for bransjekonferanse

Tirsdag 26. mars organiserte vi The Norwegian Venture Capital Conference 2019 sammen med Investinor og Tequity Cluster i Trondheim med partnere SANDS – Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange og Danske Bank Norge

Vi fikk høre om grønne investeringsmuligheter fra Susanne Gløersen i SustainableInsight, om hva man skal tenke på når man setter opp et nytt fond – sett fra et juridisk ståsted fra Camilla Jøtun i BAHR. Jørgen Hjorth Blystad presenterte siste tall på investeringsaktiviteten i nordisk venture i 2018 – og forventninger til 2019.

Etter pausen hadde vi en spennende samtale mellom venturestjernene Bjørn Stray i Northzone og seriegrunder og nå investor Geir Førre.

Norvestor Equity og Are Stenberg presenterte sin investering i Abax sammen med tidligere Abax-sjef Petter Quinsgaard – så vi fikk innsikt i en salgsprosess fra både eier og ledelsens perspektiv.

Til slutt ble vi alle slått i bakken av den fantastiske reisen fra labratorium til kommersielt selskap som Maria Strömme har vært på med sin Uppsalite.

Tusen takk til alle som bidro og alle som var med på engasjerte diskusjoner i pauser og i salen!

Rikke Eckhoff Høvding i samtale med Bjørn Stray og Geir Førre
Are Stenberg, Norvestor
Maria Strømme, Uppsalite
Susanne Gløersen, SustainableInsight
Camilla Jøtun, BAHR

Stikkord: Konferanse nvca innlegg seminar tech venturekapital